اگرچه انواع مختلفی از پنیر پیتزا مطهر موجود است، اما همه آنها برای تهیه پیتزا ایده آل نیستند.
موزارلا، چدار، پارمزان و پروولون چهار نوع اصلی پنیر پیتزا هستند، اما بسیاری از انواع پنیر دیگر را می توان در پای لذیذ شما گنجاند تا طعمی منحصر به فرد به آن اضافه کنید.
سعی کنید از انواع پنیرهای زیر برای پیتزا استفاده کنید تا یک منوی همه کاره ایجاد کنید:
موزارلا محبوب ترین گزینه پنیر برای پیتزا است و به سرعت به پنیر انتخابی برای سبک های دیگر تبدیل شده است.
از آنجایی که حداقل فرآوری شده است، طعمی تازه با بافتی سبک و کرمی ارائه می دهد.
پنیر موزارلا به طور سنتی فقط با شیر بوفالا تهیه می شد، اما اکنون می توان آن را با شیر گاو در مواد تشکیل دهنده آن یافت.
اگر قصد دارید از تنوع سنتی استفاده کنید، به دنبال لوگوی DOP باشید.
هنگام تهیه پیتزا با پنیر موزارلا، می توانید بین رطوبت زیاد و کم یکی را انتخاب کنید.
موزارلای با رطوبت بالا ماندگاری بسیار کوتاهی دارد و باید در روز اول ساخت استفاده شود.
موزارلای کم رطوبت نسبت به موزارلای با رطوبت بالا ماندگاری طولانی تری دارد و طعمی شورتر و متراکم تر دارد.
این جزء کم رطوبت همچنین به ذوب شدن سریعتر آن در هنگام پخت کمک می کند.
موزارلای کم رطوبت ساخته شده با شیر کامل بهترین گزینه برای پیتزا است، چه به عنوان تنها پنیر استفاده شود و چه به مخلوط پنیر اضافه شود.
برای پیتزاهای مارگریتا از موزارلای کم رطوبت و برای پیتزاهای ناپلی و یونانی از موزارلای با رطوبت بالا استفاده کنید. در صورت استفاده به تنهایی، حتما آن را نازک برش دهید و رطوبت اضافی پنیر را بگیرید.
از آنجایی که موزارلا بسیار متنوع است، پنیر شماره یک است که باید به مخلوط پنیر اضافه شود.
موزارلا را می توان با پروولون مخلوط کرد تا یک پیتزای سنتی پنیر یا پپرونی درست کند.