با تخمه آفتاب گردان درجه یک بوی بد دهان خود را رفع کنید

تخمه آفتابگردان میزان اسیدهای چرب امگا 6 را افزایش می دهد و برای جبران آن باید غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا 3 مصرف کنید.

برای مثال می توانید این کار را با مخلوط کردن دانه های کتان علاوه بر تخمه آفتاب گردان درجه یک در موسلی خود یا با پاشیدن روغن بذر کتان روی موسلی تمام شده انجام دهید.

اما بهتر است تخمه آفتابگردان را به مقدار کم مصرف کنید.

به این ترتیب بدون مصرف زیاد اسیدهای چرب امگا 6 از مواد مغذی سالم بهره مند می شوید.

شما می توانید از تخمه های آفتابگردان به طرق مختلف استفاده کنید، آنها نه تنها در موسلی طعم خوشمزه ای دارند.

در اینجا سه ​​ایده در مورد نحوه استفاده از تخمه آفتابگردان در وعده های غذایی خود آورده شده است: نان خانگی: می توانید تخمه های آفتابگردان را در خمیر مخلوط کنید یا قبل از اینکه نان به فر برود روی آن بپاشید.

تخمه

سالاد: دانه ها همیشه به خوبی در سالاد سبز قرار می گیرند. علاوه بر تخمه آفتابگردان، تخم کدو تنبل به عنوان یک تاپینگ ترد و سالم مناسب است.

رویه نان: دانه های آفتابگردان پایه خوبی برای اسپری های خانگی وگان هستند. به عنوان مثال، این دستور العمل های پخش را امتحان کنید.

تخمه آفتابگردان همه چیز واقعی است که در غذاهای مدرن و به عنوان میان وعده بین وعده های غذایی ضروری است.

به عنوان افزودنی به سالاد یا حتی سوپ و به عنوان افزودنی به نان، آنها به عنوان یک غذای خوشمزه روی کیک هستند و به گرد کردن یک وعده غذایی خوشمزه کمک می کنند.

تخمه آفتابگردان بسیار سالم است که عمدتاً به دلیل اسیدهای چرب غیراشباع است که بیش از 90 درصد آنها را تشکیل می دهد.

علاوه بر این، آنها دارای بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری مانند ویتامین E، ویتامین D، ویتامین K، ویتامین B، ویتامین A، ویتامین F، کاروتن، کلسیم، ید و منیزیم هستند.

مشخص است که این ساختار اثرات بسیار مثبتی بر ارگانیسم انسان دارد و هسته ها قلب و گردش خون را تقویت می کنند.

آنها همچنین به شکل گیری خوب استخوان و پیشگیری از بیماری های دندانی مانند خونریزی لثه یا بیماری پریودنتال کمک می کنند.