امروزه اکثر رستوران ها و آشپزخانه های فست فودی و صنعتی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی و فست فود خاص خود استفاده می کنند زیرا این تجهیزات سرعت کار آنها را بالا تر می برد.
در این نوع محفظه پخت، عمر اقتصادی عناصر گرمایشی تحت تاثیر محیط مرطوب داخل محفظه ها قرار می گیرد.
راه های زیادی برای محافظت از این اثر وجود دارد.
بهترین در میان آنها مهر و موم اتصالات هوادهی است.
هر دو انتهای المنت حرارتی توسط اتصالات لاستیکی مقاوم در برابر حرارت محافظت می شود.
اجاقهای نانوایی:
لولههای گرمایش این اجاقها با بار سطحی کم (W/cm 2) طراحی شدهاند تا نان بتواند بدون سوختن خود بپزد.
این بخاری ها همچنین برای اطمینان از انتشار سطح و عملکرد بالا، فرآیند حرارتی خاصی به نام «مزاج سیاه» را طی می کنند.
اجاق های پیتزا:
سیستم های طراحی و ساخت که برای اجاق ها توضیح داده شده است، برای اجاق های پیتزا نیز کاربرد دارد.
فقط اندازه گیری محفظه پخت و قدرت مورد نیاز برای پخت فر پیتزا محفظه پخت کوچکتری دارد و انرژی کمتری برای فرآیند مورد نیاز است.
بنابراین پوشش عنصر پخت و پز قطر کمتری دارد.
صاف کننده های مورد استفاده در تهیه پیتزا نیز به منبع گرما نیاز دارند.
تنها در این صورت است که خمیر مرطوب فشرده شده بین دو سطح فلزی بدون چسبندگی صاف و گرد می شود.
برای چنین کاربردهایی می توان از بخاری های لوله ای استفاده کرد.
این یک منبع گرمای منظم و یکنواخت را فراهم می کند که به راحتی جمع آوری می شود.
قهوهفروشی:
و ساندویچفروشی، ماشینهای فروش بالچیک همچنین یک تولیدکننده بینالمللی در بخش فست فود است و نشان میدهد که با طیف گستردهای از محصولات خود در زمینه خود برای کاربردهای مورد نظر حرفی برای گفتن دارد.
کافیشاپ: ماشینهای قهوه.
ظرفشویی: لیوان های شستن، لیوان های شستشو
ساندویچ فروشی ها: ماهیتابه های کوچک (سرخ کن)، توستر.
ماشینهای فروش خودکار: دستگاههای فروش خودکاری که نوشیدنیهای گرم و سرد را با کاربرد دستگاه فروش خودکار برای تولید خودکار یخ ارائه میکنند.