سس سیر خامه ای فقط از 6 ماده برای یک دستور سس ساده استفاده می کند که می خواهید با همه چیز از پاستا گرفته تا پیتزا استفاده کنید.
سس سیر کاله خامه ای خوشمزه بسیار خوش طعم است و در کمتر از 20 دقیقه آماده می شود.
امکانات نحوه سرو توم بی پایان است. من بیشتر با گوشت کبابی و مرغ لذت می برم.
اما با ماهی کبابی، در ساندویچ، در پاستا بسیار خوب کار می کند.
همچنین به عنوان دیپ با نان پیتا و کراکر عمل می کند. یا می توانید از آن به عنوان پایه سس سالاد سیر استفاده کنید.
در اینجا چند دستور العمل عالی وجود دارد که با سس سیر کار می کند.
اگر این دستور العمل سس سیر لبنانی سالم یا هر دستور غذایی دیگری را در FeelGoodFoodie امتحان کرده اید، پس فراموش نکنید که به دستور غذا امتیاز دهید و در زیر برای من نظر بگذارید! من دوست دارم در مورد تجربه شما در ساخت آن بشنوم.
اگر چند عکس از آن گرفتید، آن را با من در اینستاگرام به اشتراک بگذارید تا بتوانم در استوری هایم دوباره پست کنم!
این دستور العمل سس سیر در ابتدا در 11 جولای 2018 منتشر شد. من در حال به روز رسانی پست هستم که شامل عکس های مرحله به مرحله و یک فیلم آموزشی باشد.
این سس سیر (توم) یک چاشنی محبوب در رستوران های لبنانی است که اغلب با مرغ سرو می شود. فقط با 4 ماده: سیر، روغن، لیمو و نمک درست شده است
حبه های سیر را از طول نصف کنید و هر گونه جوانه سبز را بردارید.
حبه های سیر ورقه شده را به غذاساز منتقل کنید و نمک کوشر را به حبه های سیر اضافه کنید.
یک دقیقه این کار را انجام دهید تا سیر ریز ریز شود. بعد از آن حتماً کناره های غذاساز را خراش دهید.
در حالی که غذاساز کار می کند، به آرامی یک تا دو قاشق غذاخوری روغن بریزید، سپس آن را متوقف کنید و در ظرف را بتراشید.
ه اضافه کردن یک یا دو قاشق غذاخوری دیگر ادامه دهید تا سیر کرمی به نظر برسد.
زمانی که سیر با چند قاشق غذاخوری روغن امولسیون شد، سرعت ریختن روغن را افزایش دهید و به طور متناوب با ½ فنجان آب لیمو مخلوط کنید تا تمام روغن و آب لیمو مخلوط شود. این کار حدود 15 دقیقه طول خواهد کشید.
سس را داخل ظرف شیشه ای بریزید و یک شب با حوله کاغذی در یخچال بپوشانید. حدود 4 فنجان درست می کند.
روز بعد، دستمال کاغذی را با درب دربسته قرار دهید و تا 3 ماه در یخچال نگهداری کنید.