محققان می گویند دارچین سیلان می تواند به عنوان مکملی برای کنترل قند خون و فشار خون استفاده شود.
اما برای بهره مندی از دارچین لازم نیست بیمار باشید. با خوردن آن می توانید متابولیسم بدن خود را بهبود بخشیده و در نتیجه خطر ابتلا به این بیماری های مزمن را کاهش دهید.
همچین مورد استفاده ای هم هست : به دو دلیل کار می کنه. اول اینکه، دارچین طعم کمی شیرین دارد، بنابراین ممکن است هنگام استفاده از آن به عنوان شیرین کننده، به شکر کمتری نیاز داشته باشید.
دوم، جذب قند را کند می کند، سطح قند خون را تثبیت می کند و در نتیجه به کاهش میل به شیرینی کمک می کند.
با این حال، واضح است که این تنها یکی از اقدامات کاهش وزن در کنار تعداد زیادی از اقدامات دیگر است.
حدود 250 نوع دارچین در جهان وجود دارد. 2 مورد اصلی استفاده می شود دارچین سیلان و کاسیا.
دارچین سیلان گران تر است، در سریلانکا و تایلند رشد می کند و طعم شیرین تر، ملایم تر و مرکباتی دارد.
کاسیا اصالتاً اهل اندونزی است و اکنون در سایر نقاط جهان از جمله چین در حال رشد است. طعمی عمیق تر، تند و تند دارد.
ترکیب این دارچین ها همپوشانی دارد، اما تفاوت هایی وجود دارد.
محتوای سینامالدئید، ماده ای که دارچین عطر خود را مدیون آن است، در دارچین-کاسیا بیشتر است. به همین دلیل است که طعم قوی تری دارد در حالی که دارچین سیلان طعم ملایم تری دارد.
همچنین کومارین های بیشتری در کاسیا وجود دارد. اینها موادی با طیف گسترده ای از اقدامات – ضد باکتری، ضد ویروسی، ضد قارچی، محافظت کننده عصبی و غیره هستند.
در مطالعات جوندگان، سطوح بالای کاسیا در طول زمان با مشکلات کبدی مرتبط بوده است. با این حال، متابولیسم کومارین بین انسان و جوندگان متفاوت است و هیچ داده روشنی برای انسان وجود ندارد.
با این حال، مقداری مصرف کومارین در روز وجود دارد این مقدار 0.1 میلی گرم به ازای هر 1 کیلوگرم وزن بدن است، یعنی برای فردی با وزن 60 کیلوگرم، این حدود 2 قاشق چای خوری کاسیا در روز است.