زنی که معتقد است اسکاج فلفل دلمه ای برایش شانس می آورد

اگر اولین واکنش شما “ew” بود، من در کنار شما هستم. من چندین قدم به سمت یک آشپزخانه بدون زباله در خانه ام برداشته ام، اما نتوانستم از فاکتور اسفنج آشپزخانه عبور کنم.

انواع مختلفی از اسکاج و اسکرابر در بازار موجود مس یاشد که یکی از آنها اسکاج فلفل دلمه ای است و به شکل و فرم فلفل دلمه ای می باشد.

آنها بدبو و لز هستند و پر از تکه های غذا هستند. و چه کسی می خواهد به ظروف کثیف فکر کند مگر اینکه شما واقعاً ظرف ها را می شستید؟

اما داشتن یک آشپزخانه کم ضایعات برای من مهم است و از سرعت استفاده و دور انداختن اسفنج های ظرف مان احساس ناراحتی می کنم.

من تصمیم گرفتم که وقت آن است که این اسفنج قابل استفاده مجدد را امتحان کنم.

با داشتن تجربه صفر در ساخت اسکرابر ظرف خود، برای مشاوره به خیابان های فیبر نوری Pinterest رفتم. چیزی که پیدا کردم مرا شگفت زده کرد:

آموزش های موجود در رویکردهایشان به طرز چشمگیری متفاوت است. برخی از اسکرابرها دارای اسفنج های فوم هستند. بقیه مسطح یا توخالی هستند.

اسکاج

برخی از پارچه، برخی دیگر از نخ یا نخ و برخی نیز صرفاً از مواد بازیافتی ساخته شده اند. نمی دانستم کدامیک بهتر عمل می کند، بنابراین با انتخاب پیش فرض craftaholic رفتم: همه آنها را امتحان کنید!

در پایان، من پنج سبک را انتخاب کردم که هر کدام از تکنیک ها و متریال های مختلف ساخت و ساز استفاده می کردند.

من یکی از هر کدام را درست کردم و سپس آنها را برای چرخش آزمایشی در سینک بیرون آوردم.

شستن ظروف را تقریبا قابل تحمل کرد! در نهایت، من همه آنها را داخل رختشویی انداختم تا ببینم آنجا چطور هستند.

اما ابتدا چند نکته! اول از همه، من در مورد تأثیر مواد مختلف بر روی ظروف یا سلامتی خود متخصص نیستم، بنابراین لطفاً غذاهای مورد علاقه خود را خراب نکنید و از موادی استفاده نکنید که فکر می کنید ممکن است به خانواده شما آسیب برساند.

دوم اینکه من یک ماشین ظرفشویی دارم، بنابراین هدف من از شستن ظروف فقط این بود که آنها را به اندازه کافی تمیز کنم تا در ماشین ظرفشویی بگذارم البته چندین مورد وجود داشت که ترجیح می دادم با دست بشورم.

سوم اینکه از هر اسفنج برای مدت محدودی استفاده کردم. برای اینکه یک سال کامل را برای این مقاله صرف تحقیق نکنم، بنابراین نمی توانم دقیقاً درباره مدت زمان ماندگاری هر یک از آنها صحبت کنم.